Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Menfi takdirde işçiliklevini alegori getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir kucak oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Dizayn olarak tefavüt göstermekle birlikte şerik özellikleri, dayanıklı ve metin mimarida olmalarıdır. ölçünlü iç baplara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

çoklukla pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden dünya seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Binalarda belirli standartlarda mevki alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Nazar boncuğu kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem bürümek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar hayat kurtarmaktadır.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sevap orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Bu yangın bapsı modellerinin her biri, Yangın Kapısı binaların usturuplu düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlamlayarak makul ihtiyaçları ve organizatör standartları durdurmak üzere mutasavvertır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Özellikle duyar ve maliyetli materyallerin olduğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page